19 de juliol, 2011

AGRAIMENT

 Diumenge 17 Juliol

Des de aquí, el blog del C.C. Torelló vull donar les gracies a tots els que ham fet possible que la cursa del Campionat de Ciclisme de Catalunya en la categoria de Veterans a set un èxit valorat per la federació catalana de ciclisme i per altres club de Catalunya, començaré a dir els noms espero que no en deixi cap per dir dons crec que es important dir-ho.

Ajuntament de Torelló: dir que ens han donat totes les facilitats per que es pugui organitzar, tinguen carres tancats varies hores. balles totes les que han fet falta i altres materials i amb la seva presencia donant prestigi a la cursa a la entrega de trofeus, 1r tinent alcalde Manel Romans, i la Regidora d’esports Concepció Villena.

Policia Municipal: en cap salat pel sergent Quico Villena el organitzador de que no es quedes cap cruïlla censa el seu control i  la resta de policies  (no sempre valorem a quest cos dons per una part de la població es pensen que res mes posen multes) i no es així censa ells no podríem fer curses, carnavals, festes major o de barris etc.

Protecció Civil: El cap del cos Ramon Martínez i els seus companys aquest cos que es voluntari,  que en qualsevol festa segui esportiva o lúdica etc. ens protegeix ha tots per si de cas passa alguna cosa.

Al C.C.Torelló: els companys socis o amics que ens han ajudat que han fet de controls ha les cruïlles duran tot el dematí, ballant la meta, i desprès torna a des balla la meta, en especial a Lluís Moreno que duran la setmana ja estava fet feines per que el diumenge tot estigues en ordre i inclús el divendres ha ultima hora li vaig dir que en el circuit hi ha via un furat i al mati del dissabte ja el teníem tapat. 

No en vull descuidar al locutor de la cursa Albert Pol, que cada any ve per pura afició al ciclisme censa demanar res a canvi des de Montornès del Vallès, a fer una feina que no sempre es veu el seu valor.

Els patrocinadors: Garden Torelló, Pastisseria Badal. Unnim, Diputació de Barcelona, Federació Catalana Ciclisme, Bar Pietx. Mossos d’esquadra.

Espero que en perdoneu si me descuidat de algú.

Gracies a tots


C.C.Torelló